Ons aanbod

Print gegevens Zandstraat 24
Brochure
€ 254.000,- k.k.

Zandstraat 24

6443 XZ Brunssum

Bouwjaar: 1987
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Hoekwoning
Woonoppervlakte: 112 m2
Inhoud: 420 m3
Perceel: 186 m2
Energielabel: B

Indeling

Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 3
Aantal garages: 1

Onderhoud

Onderhoud binnen: Uitstekend
Onderhoud buiten: Uitstekend

Omschrijving

Half vrijstaande hoekwoning te koop in een rustige buurt van Brunssum, mooie moderne uitstraling met overkapping in tuin en een garage die aan de woning is aangebouwd. Woning en garage zijn volledig geïsoleerd energielabel B. Winkelcentrum, openbaar vervoer en scholen binnen loopafstand. De woning heeft de beschikking over vier slaapkamers, 9 zonnepanelen aan de zonnezijde van het dak en twee airconditionings.

Begane grond
Vanuit de hal is er toegang tot de ruime woonkamer met veel lichtinval en open verbinding met de keuken, deze is voorzien van alle benodigde keuken apparatuur. Op de benedenverdieping is er verder nog een toilet en een berging.

1e verdieping
Boven aan de trap is er een overloop waar de drie slaapkamers en de badkamer zijn te bereiken. De badkamer is voorzien van een wastafel, bad en toilet.

2e verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer met dakkapel. Op deze verdieping tevens de cv-ketel (eigendom) gesitueerd.

Bijzonderheden
- Energielabel B - 9 zonnepanelen - Gedeeltelijk voorzien van rolluiken - Cv-ketel uit 2016 is in eigendom De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving