Aankoop

Een huis kopen doe je niet zomaar. Hier gaan heel veel zaken aan vooraf en er komen steeds weer nieuwe vragen bij u op zoals:
"Hoe veel kan ik financieren?"
"Wat als een van ons beiden iets gebeurt zoals ziekte, werkeloosheid, overlijden enz.?"

Dit zijn maar enkele vragen maar er zullen er gegarandeerd meer in u opkomen als u plannen tot aankoop van een woning heeft. Vooral de juridische en fiscale vraagstukken houden mensen bezig. De huidige regering met al haar voorstellen en wetsveranderingen maakt het er niet makkelijker op. Daarom is het goed, wanneer u zulke plannen heeft eens bij een makelaar aan te gaan om te kijken wat hij voor u kan doen en welke beslommeringen hij u uit handen kan nemen.

Wij noemen dit "aankoopbemiddeling". De makelaar gaat voor u op zoek, gaat met u mee bezichtigen en controleert het huis maar ook de verkopende partij. Tevens doet hij voor u de onderhandeling met de verkopende partij en/of de verkopende makelaar. Tevens maakt hij de koopakte op en gaat desgewenst mee naar de notaris. Kortom hij regelt alles voor u tot na het transport. Vooral de onderhandeling over de koopprijs is erg belangrijk daar de makelaar objectief te werk gaat en u zelf meer emotioneel ( u wilt het huis zo graag). Daarom is investeren in aankoopbemiddeling geen weggegooid geld maar kan u zelfs geld besparen.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak wanneer u koopplannen heeft, het advies is gratis en de koffie ook.