Ons aanbod

Print gegevens Kaldebornweg 35
€ 300.000,- k.k.

Kaldebornweg 35

6416 HA Heerlen

Bouwjaar: 1928
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 94 m2
Inhoud: 352 m3
Perceel: 213 m2
Energielabel: D

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 4

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

Het Caumerveld is een van de meest geliefde wijken in Heerlen. Aan de Kaldebornweg staat deze mooie 2 onder 1 kap woning uit 1928 Het woonhuis is heel goed onderhouden en fraai gemoderniseerd. Deze woning heeft een mooie aanbouw achter de woning, 2 slaapkamers op de 1e verdieping en een 3e slaapkamer op de zolderverdieping. Het huis staat op korte afstand van het veelzijdige winkelcentrum van Heerlen. Uw dagelijkse boodschappen doet u dichtbij. Op korte afstand zijn tevens een heerlijk bosrijk wandelgebied, basis- en voortgezet onderwijs, diverse sportgelegenheden en de aansluiting op de autoweg richting de omliggende steden.

Begane grond
Entree, hal met toegang tot het toilet, keuken, provisiekelder en de trapopgang naar de 1e verdieping. De keuken is geplaatst in een wandopstelling met een hoogwaardig eiken werkblad en diverse luxe inbouwapparatuur. De keuken heeft een open verbinding met de ruime woonkamer. Het gehele woonvertrek is voorzien van een parketvloer. De woonkamer loopt door naar de aanbouw, welke is uitgerust met een grote raampartij en openslaande deur naar de tuin.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop met twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn ruim opgezet. De badkamer kent een moderne afwerking en is voorzien van een hangend toilet, wastafel en inloopdouche.

2e verdieping
De zolderverdieping is middels een vaste trap te bereiken. Hier is een derde slaapkamer gerealiseerd, waar zich tevens de witgoedaansluitingen bevinden. Vanuit de ruime dakkapel is er een zeer mooi uitzicht over de achtertuin.

Overige verdiepingen
Kelder: Via de hal bereikbare provisiekelder (stahoogte ca. 1,80).

Bijzonderheden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken. AB-Plaza Vastgoed uw makelaar gelegen in Landgraaf.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving