Ons aanbod

Print gegevens Groesweg 26
Brochure
€ 169.000,- k.k.

Groesweg 26

6451 GG Schinveld

Bouwjaar: 1956
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 104 m2
Inhoud: 410 m3
Perceel: 167 m2
Energielabel: D

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 4

Omschrijving

Tussenliggende woning met drie slaapkamers, kelder, zolder en carport. De woning ideaal voor starters. Verder is de woning gelegen nabij de Schinveldse bossen, uitvalswegen en winkels. De gemeente Beekdaelen kent tevens de starterslening, ons kantoor kan u hierin vrijblijvend adviseren.

Begane grond
Entree met toiletruimte en meterkast. De halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en vanuit de keuken is tevens de kelder te bereiken. Achter de keuken bevindt zich nog een bijkeuken welke eveneens toegang biedt tot de fraaie achtertuin. De grote woonkamer biedt veel lichtinval, mede door de ruime aanbouw welke voorzien is van twee dakramen.

1e verdieping
Vanuit de overloop zijn de drie ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

2e verdieping
De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap alwaar de cv-ketel is geplaatst. De zolderverdieping biedt volop bergruimte of kan ruimte bieden voor een vierde slaapkamer.

Bijzonderheden
- Te moderniseren/renoveren woning - Remeha cv-ketel uit 2014 in eigendom - De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing - Energielabel D De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving