Ons aanbod

Print gegevens Platanendreef 56
Brochure
€ 299.000,- k.k.

Platanendreef 56

6444 DD Brunssum

Bouwjaar: 1991
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Geschakeld twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 103 m2
Inhoud: 459 m3
Perceel: 211 m2
Energielabel: C

Indeling

Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 3
Aantal garages: 1

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

In een rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt deze twee-onder-een kapwoning met aanbouw, garage, omsloten tuin met terrasoverkapping en 4 slaapkamers. Keurig onderhouden en met zorg en aandacht afgewerkt met keuze voor de juiste materialen.

Begane grond
Met groen aangelegde voortuin met verlichting, ruime oprit, entree, hal met doorlopende grindvloer over de gehele begane grond, moderne meterkast en geheel betegeld zwevend toilet met fonteintje. Middels glazen tussendeur is de ruime woon- en eetkamer bereikbaar met bergkast onder de trap en een open verbinding met de leefkeuken welke in de aanbouw is gesitueerd. Deze heeft een moderne en complete installatie in hoekopstelling voorzien van apparatuur zoals inductie-kookplaat, koelkast, vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap en een dubbele spoelbak. Optimaal tuincontact door middel van openslaande deuren met een kunststof pui die helemaal openklapt door een harmonica-systeem. De tuin is geheel omsloten, biedt privacy en is onderhoudsvriendelijk ingericht met een terrasoverkapping. De aangebouwde garage is via buitenom maar droog te bereiken en biedt plaats aan de wasmachine en een extra functioneel keukenblok en heeft een elektrisch bedienbare sectionaal poort.

1e verdieping
Middels met grind afgewerkte trap en RVS trapleuning is de eerste verdieping te bereiken met een overloop en drie slaapkamers alsook de geheel betegelde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, 2e toilet en design-radiator. De badkamer is recent gerenoveerd.

2e verdieping
Vaste trap naar zolder met een vierde slaapkamer uitgebouwd met een dakkapel aan de voorzijde en een separate berg- en C.V.-ruimte.

Bijzonderheden
- Gedeeltelijk voorzien van hardhouten alsook kunststof kozijnen; - Voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk ook HR++; - Geheel voorzien van rolluiken; - Bitumineuze dakbedekking platte daken in 2015 vervangen; - C.V.-combi-installatie HR (huur Hesi); - Het huis is uitgerust met een beveiligingssysteem. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving