Ons aanbod

Print gegevens K.S.G.-Straat 4
Brochure
€ 159.000,- k.k.

K.S.G.-Straat 4

6413 CZ Heerlen

Bouwjaar: 1962
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 125 m2
Inhoud: 425 m3
Perceel: 271 m2
Energielabel: D

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3

Omschrijving

Nabij het centrum van Heerlerheide met al haar voorzieningen gelegen ruime, goed onderhouden tussenwoning met drie slaapkamers en aanbouw. De woning is recent voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en dakbedekking.

Begane grond
Overdekte entree, ruime hal met toegang tot de eerste verdieping, een berging alwaar zich de cv-ketel (eigendom) en meterkast bevinden en toegang tot de ruime aanbouw welke naar eigen invulling afgewerkt kan worden. De ruime aanbouw biedt volop mogelijkheden voor eventueel een beroep aan huis of als hobbyruimte. Vanuit de aanbouw is de tuin te bereiken welke gelegen is op het zuidwesten.

1e verdieping
Op de eerste verdieping zijn de keuken, woonkamer en toilet gelegen. De keuken en woonkamer worden onderbroken middels de trapopgang. De keuken is modern afgewerkt en voorzien van een schier kookeiland met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het ruime dakterras te bereiken van ca. 33 m².

2e verdieping
Op de tweede verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer gelegen. De badkamer is recent gemoderniseerd en voorzien van een inloopdouche en wastafel. Vanuit de twee slaapkamers die aan de achterzijde van de woning zijn gelegen is het balkon te bereiken.

Bijzonderheden
- cv-ketel in eigendom (Bosch, 2006) - De woning is voorzien van nieuwe dakbedekking met isolatie - De badkamer en keuken zijn recent gemoderniseerd - De woning heeft een ruime aanbouw die naar eigen invulling gebruikt kan worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving