Ons aanbod

Print gegevens Acaciastraat 95
Brochure
€ 189.000,- k.k.

Acaciastraat 95

6444 CE Brunssum

Bouwjaar: 1952
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 84 m2
Inhoud: 315 m3
Perceel: 175 m2
Energielabel: E

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

Modern afgewerkte tussenwoning met drie slaapkamers, aanbouw, bergzolder en provisiekelder. De woning is op loopafstand van het centrum van Brunssum gelegen.

Begane grond
De entree biedt toegang tot de fraai afgewerkte toiletruimte, de kelder en de L-vormige woonkamer. De keuken bevindt zich in de aanbouw, is voorzien van diverse inbouwapparatuur en is in 2019 geplaatst. Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken alwaar de cv-ketel is geplaatst (huur) en zich de witgoedaansluitingen bevinden.

1e verdieping
Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers, de badkamer en de bergzolder te bereiken. De badkamer is evenals de keuken en de toiletruimte in 2019 gemoderniseerd.

2e verdieping
De bergzolder is middels een vlizotrap te bereiken en heeft een nokhoogte van ca. 1,70m. De zoldervloer is geïsoleerd.

Bijzonderheden
- De woning is voorzien van 10 zonnepanelen geplaatst in 2019 (in eigendom). - De keuken, badkamer en toiletruimte zijn in 2019 gemoderniseerd. - Cv-ketel AWB uit 2014, huur (deze dient te worden overgenomen). - De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en nagenoeg geheel voorzien van rolluiken. - Op loopafstand van het centrum van Brunssum gelegen. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving