Ons aanbod

Print gegevens Schoutlaan 50
Brochure
€ 259.000,- k.k.

Schoutlaan 50

6114 MC Susteren

Bouwjaar: 1991
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 88 m2
Inhoud: 375 m3
Perceel: 273 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3
Aantal garages: 1

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

Deze goed onderhouden twee onder een kapwoning beschikt over drie slaapkamers, een ruime aanbouw, overkapping en garage. De woning is gelegen aan een ruim opgezette rustige straat en voorziet in een privacy volle achtertuin die fraai is aangelegd.

Begane grond
Middels de overdekte entree is de hal van de woning te bereiken, hier zijn het toilet en de meterkast gelegen en beidt toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer heeft een open verbinding met de keuken. Vanuit de keuken zijn de garage en de lichte serre te bereiken. De serre is voorzien van vloerverwarming en aan de serre is de overkapping gelegen met grote lichtkoepel. Achter de garage is een berging gelegen die tevens vanuit de tuin te bereiken is. In de berging bevinden zich eveneens de witgoed aansluitingen. De achtertuin van de woning kenmerkt zich door de grote hoeveelheid privacy, door de vrije ligging aan de achterzijde.

1e verdieping
Via de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een bad/douche combinatie. De badkamer kent een moderne afwerking.

2e verdieping
Middels een vlizotrap is de vliering te bereiken, die voorziet in verdere bergruimte.

Bijzonderheden
- De cv-ketel is in eigendom uit 2004 - In 2013 zijn de badkamer en het toilet vervangen - De serre/aanbouw is voorzien van vloerverwarming - De kozijnen zijn gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk van kunststof, alle voorzien van dubbele beglazing. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving