Ons aanbod

Print gegevens Rembrandtstraat 29
Brochure
€ 184.000,- k.k.

Rembrandtstraat 29

6415 JD Heerlen

Bouwjaar: 1928
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Hoekwoning
Woonoppervlakte: 81 m2
Inhoud: 300 m3
Perceel: 112 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3

Omschrijving

Hoekwoning met aanbouw en tuin gelegen in een kindvriendelijke buurt. De woning is in de loop der jaren meerdere malen verbeterd en gemoderniseerd. Nabij scholen, winkelcentra, openbaar vervoer en autosnelweg.

Begane grond
De hal met meterkast geeft toegang tot de lichte woonkamer met verdiepingstrap. De moderne open keuken is in de aanbouw gerealiseerd met lichtkoepel en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. De volledig betegelde badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond en is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

1e verdieping
Op de 1e verdieping bevinden zich een halletje met 3 slaapkamers. Op de overloop is de airco unit geplaatst. De geheel beschoten en geïsoleerde zolder is te bereiken middels een steektrap.

Bijzonderheden
- De woning is geheel voorzien van rolluiken. - Aan de achterzijde ligt een overkapping voorzien van inbouwverlichting. - Op de eerste verdieping is een airco geplaatst. - De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van (elektrische) vloerverwarming. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving