Ons aanbod

Print gegevens Dassenhoorn 4
Brochure
€ 210.000,- k.k.

Dassenhoorn 4

6374 MV Landgraaf

Bouwjaar: 1985
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Geschakeld twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 112 m2
Inhoud: 470 m3
Perceel: 163 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3
Aantal garages: 1

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

*LET OP* in verband met de vele reacties hebben wij inmiddels een bezichtigingsstop bij deze woning. Helaas kunnen wij dus geen bezichtiging meer voor u inplannen. Indien u op de reservelijst wilt staan, kunt u gerust een bericht sturen. Aan rustig woonerf gelegen geschakelde twee onder een kap woning met onder andere 3 slaapkamers, garage, zolder en zonnige achtertuin. De woning is op korte afstand van het centrum van Waubach gelegen waar alle dagelijkse voorzieningen voor handen zijn. Daarnaast zijn zowel de Brunssummerheide en de Teverenerheide in de nabijheid gelegen.

Begane grond
De woning is te bereiken via de oprit, die de mogelijkheid biedt voor het parkeren van twee auto's. De hal biedt toegang tot de meterkast, de betegelde toiletruimte en de woonkamer. De L-vormige woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft een open verbinding met de keuken, voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-oven, koelkast, 4 pits inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is toegang tot de aangelegde achtertuin voorzien van kunstgras. Naast het huis bevindt zich de garage voorzien van kantelpoort. De garage heeft een ruime bergzolder.

1e verdieping
Via de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet.

2e verdieping
Middels vaste trap te bereiken zolder. Hier bevindt zich tevens de cv-ketel en de witgoed aansluiting. De zolder biedt de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving