€ 549.000,- k.k.

Lange Graaf 9

6369 CX Simpelveld

Bouwjaar: 1999
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Bungalow, Vrijstaande woning
Woonoppervlakte: 139 m2
Inhoud: 825 m3
Perceel: 675 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3
Aantal garages: 1

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

Ruim opgezette bungalow met een panoramisch uitzicht over Simpelveld, drie slaapkamers en dubbele garage (ca. 32 m²). De ruime achtertuin georiënteerd op het zuidoosten.

Begane grond
Souterrain: Het souterrain is verdeeld in twee ruimtes. De eerste ruimte kan dienen als de derde slaapkamer (ca. 12 m²). Deze ruimte is tevens voorzien van een trapkast. Vanuit de derde slaapkamer is de technische ruimte te bereiken alwaar zich de cv-ketel (huur) bevindt. De technische ruimte biedt toegang tot de kruipruimte welke een hoogte heeft van ca. 1,45m. Begane grond: De bungalow is voorzien van een ruime betegelde voortuin alwaar twee tot drie auto's gestald kunnen worden. Overdekte entree, hal met een granieten vloer en inbouwkasten. Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De dubbele garage is voorzien van twee elektrische poorten, vloerverwarming en de witgoedaansluiting. In de garage bevindt zich tevens de vlizotrap naar de zolderverdieping. De ruime en lichte woonkamer heeft een prachtig uitzicht de grote schuifpui. Naast de woonkamer is de gesloten keuken gelegen, gesitueerd in een U-opstelling met eveneens het prachtige uitzicht. De keuken is voorzien van een granieten werkblad en achterwand. Verder is de keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een vier-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries en oven. Vanuit de keuken is de eerste slaapkamer te bereiken en de gang naar de badkamer en tweede slaapkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Beide slaapkamers zijn tevens van rolluiken voorzien.

1e verdieping
De eerste verdieping is volledig in gebruik als bergzolder en momenteel verdeeld in drie ruimtes. De nokhoogte bedraagt ca. 2,40m.

Bijzonderheden
- Gelegen aan een doodlopende straat - Aluminium kozijnen met HR++ beglazing - De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (inclusief de garage) - Goed geïsoleerde woning, energielabel B - Gedeeltelijk voorzien van rolluiken De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken. AB-Plaza Vastgoed uw makelaar gelegen in Landgraaf.

Foto's