€ 285.000,- k.k.

Adelbertstraat 43

6291 HS Vaals

Bouwjaar: 1964
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Geschakeld twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 96 m2
Inhoud: 335 m3
Perceel: 181 m2

Indeling

Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 2

Omschrijving

Leuke eengezinswoning met drie slaapkamers, uitgebouwde woonkamer, twee badkamers, berging en een ruime provisiekelder. De woning is gelegen dichtbij de dagelijkse voorzieningen waaronder de basisschool. De fraaie achtertuin kent veel privacy.

Begane grond
Entree met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een grote schuifpui waardoor veel lichtinval ontstaat. De woonkamer staat in verbinding met de keuken. De keuken is in een rechte opstelling geplaats en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken zijn de modern afgewerkte badkamer en de berging te bereiken. In de berging bevindt zich de Nefit cv-ketel uit 2019 welke gehuurd is en de witgoedaansluitingen.

1e verdieping
Middels de overloop zijn de drie slaapkamers en de tweede badkamer te bereiken. De tweede badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Overige verdiepingen
De woning heeft een ruime provisiekelder welke verdeeld is in twee ruimtes.

Bijzonderheden
- De woning wordt collegiaal aangeboden met Laan20Makelaars. - De perceeloppervlakte bedraagt 181 m², voor het laatste gedeelte van de tuin is een bruikleenovereenkomst van toepassing voor onbepaalde tijd. - Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. - De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken. - De dagelijkse voorzieningen zijn in de directe nabijheid gelegen. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's