€ 209.000,- k.k.

Oude Maar 21

6467 GE Kerkrade

Bouwjaar: 1977
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Hoekwoning
Woonoppervlakte: 110 m2
Inhoud: 390 m3
Perceel: 134 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3
Aantal garages: 1

Omschrijving

Geschakelde hoekwoning met vier slaapkamers, garage en berging. De woning is gedeeltelijk gerenoveerd maar dient nog te worden afgemaakt. De woning is gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk Terwinselen.

Begane grond
Entree met toegang tot de berging alwaar de cv-ketel is geplaatst, meterkast, toilet en keuken. De woning is voorzien van een open keuken, waarvan de inbouwapparatuur recent is vervangen. De woonkamer is voorzien van een grote schuifpui voor veel tuincontact. De tuin is gelegen op het zuid oosten en is voorzien van een fraaie overkapping, een zij ingang, bestrating en coniferen aanplanting.

1e verdieping
Overloop met drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is gemoderniseerd maar nog niet volledig afgemaakt. Hier bevindt zich een ligbad, badkamermeubel, toilet en de aansluiting voor de douche is reeds gerealiseerd.

2e verdieping
Overloop met bergruimte en de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren. Deze dient nog verder afgewerkt te worden maar is reeds voorzien van nieuwe kunststof kozijnen.

Bijzonderheden
- De woning beschikt over een separaat gelegen garage; - Deels voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met triple beglazing; - CV-ketel uit 2022 in eigendom; - De badkamer is gemoderniseerd maar dient nog te worden afgewerkt; - Gelegen aan een rustig hofje. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's