€ 249.000,- k.k.

Wiersweg 9

6061 BS Posterholt

Bouwjaar: 1969
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Geschakeld twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 90 m2
Inhoud: 363 m3
Perceel: 217 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3
Aantal garages: 1

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

In een rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt deze goed onderhouden woning. Dit tegenover een groenvoorziening. De woning heeft de beschikking over een ruime oprit, een extra diepe garage (2 autos), 3 slaapkamers, een moderne keuken, een badkamer, een overkapping en een voor- en achtertuin. De woning is de afgelopen jaren gerenoveerd en is dan ook instapklaar.

Begane grond
Vanuit de hal zijn hier een toiletruimte, een bergkast, de keuken en de woonkamer bereikbaar. De woonkamer heeft een schitterende eiken planken vloer en veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer staat in verbinding met de royale keuken welke is voorzien van een tegelvloer. De moderne keuken is slechts ca. 4 jaar oud en heeft een keukencombinatie met diverse apparatuur; koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, rvs afzuigkap.

1e verdieping
Vanuit de overloop zijn hier maar liefst 3 slaapkamers, het washok en de badkamer toegankelijk. De grote slaapkamer is voorzien van een recent geplaatste airco unit. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een wastafel, mechanische ventilatie en een verlaagd plafond met inbouwspots. Alle ramen zijn op deze verdieping voorzien van rolluiken.

2e verdieping
De ruime bergzolder is bereikbaar middels een vlizotrap en heeft een nokhoogte van ca. 1,80m.

Bijzonderheden
- De ATAG cv-ketel komt uit 2019 en is in eigendom - De woning heeft recent geplaatste zinken dakgoten - Kunststof kozijnen met dubbele beglazing - LG airco unit van ca. 1 jaar oud - Energielabel D De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's