€ 219.000,- k.k.

Zadelmaker 5

6444 KK Brunssum

Bouwjaar: 1982
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 80 m2
Inhoud: 344 m3
Perceel: 142 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

In een geliefde woonomgeving nabij uitvalswegen (o.a. Buitenring), scholen, winkels en openbaar vervoer gelegen; de instapklare tussenwoning met onder andere een carport, overkapping, 3 slaapkamers, moderne keuken (2020), luxe toiletruimte (2020), kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2021), nieuwe meterkast en onderhoudsvrije tuin (Z-O). De gemeente Brunssum kent tevens de starterslening, onze adviseurs kunnen u hier meer informatie over geven.

Begane grond
Onderhoudsvrije voortuin; entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en luxe, geheel betegelde toiletruimte; woonkamer (ca. 27m²) v.v. trappenkast; semi-open keuken (ca. 2,32m x 2,18) v.v. moderne L-vormige opstelling en apparatuur te weten: een koelkast, gaskookplaat (5-pits), designafzuigkap, combi-oven-magnetron en vaatwasser. De begane grond is voorzien van een grindvloer (2021).

1e verdieping
Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,64m x 3,49m), slaapkamer 2 (ca. 3,49m x 3,25m), slaapkamer 3 (ca. 2,61m x 2,21m); geheel betegelde badkamer (ca. 2,20m x 2,15m) met ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel in badmeubel, witgoedaansluitingen en daglichttoetreding.

2e verdieping
Middels een vlizotrap te bereiken ruime bergzolder met opstelplaats cv-combi-installatie (Bosch, huur).

Bijzonderheden
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing en ingebouwde rolluiken (2021) - Recent vernieuwde meterkast - Kindvriendelijke woonomgeving - Buitenring in de directe nabijheid gelegen - De begane grond is voorzien van een grindvloer (2021) - De woning is voorzien van nieuwe radiatoren (2021) De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's