€ 339.000,- k.k.

Kamperstraat 1

6373 BP Landgraaf

Bouwjaar: 1934
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Half vrijstaande woning
Woonoppervlakte: 130 m2
Inhoud: 560 m3
Perceel: 190 m2

Indeling

Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 4
Aantal garages: 1

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

Unieke half vrijstaande jaren '30 eengezinswoning met onder andere vier slaapkamers, garage en grote kelderruimtes. De woning is dichtbij winkelcentrum Op de Kamp gelegen met een breed aanbod aan voorzieningen. De woning is goed onderhouden en modern afgewerkt.

Begane grond
De ruime entree van de woning biedt toegang tot de eetkamer, kelder en modern afgewerkte toiletruimte. In de hal bevindt zich tevens de meterkast. De eetkamer en woonkamer worden met elkaar verbonden middels karakteristieke glas in lood ensuite deuren. In de woonkamer bevindt zich tevens een sfeervolle houtkachel. De keuken is modern afgewerkt en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is tevens de aangebouwde garage te bereiken, welke toegang biedt tot de tuin en tevens tot de zeer ruime kelder.

1e verdieping
Middels de overloop zijn twee ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van een toilet, ligbad, inloopdouche en vaste wastafel.

2e verdieping
Op de tweede verdieping zijn eveneens twee ruime slaapkamers gelegen. Op deze verdieping is tevens de cv-ketel geplaatst, die is weggewerkt in een muurkast. Verder is er nog toegang tot een vliering voor extra bergruimte.

Overige verdiepingen
De woning is voorzien van twee ruime kelders, kelder (I) bevindt zich onder de woning en kelder (II) bevindt zich onder de aanbouw. Kelder (I) voorziet in een provisieruimte waar zich tevens de witgoedaansluitingen bevinden. Kelder (II) is in gebruik als bergruimte maar heeft de potentie om als hobbyruimte gebruikt te worden.

Bijzonderheden
- Jaren '30 woning met karakteristieke kenmerken. - Onder de aanbouw is een ruime kelder gelegen die tal van mogelijkheden biedt. - In 2016 is nagenoeg de gehele woning van parket vloeren voorzien. - In 2015 is de badkamer geheel vernieuwd. - De woning is voorzien van dakisolatie en nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. - De Brunssummerheide en winkelcentrum Op de Kamp zijn op loopafstand gelegen. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's