€ 289.000,- k.k.

Recessenplein 65

6218 VD Maastricht

Bouwjaar: 1990
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 114 m2
Inhoud: 350 m3
Perceel: 122 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning is uitermate geschikt voor zowel starters als voor gezinnen. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en een lichte aanbouw. Verder voorziet deze woning in drie slaapkamers, twee luxe overkappingen met inbouwverlichting en een stenen berging. Met enkele aanpassingen kan een vierde slaapkamer gerealiseerd worden op de 2e verdieping. Verder is de woning rustig gelegen aan een groot grasveld, waardoor deze een fantastisch vrij uitzicht heeft aan de voorzijde. Op het grasveld bevinden zich tevens enkele speeltoestellen waardoor het een ideale buurt voor opgroeiende kinderen is. De winkelcentra "Malberg" en "Brusselsepoort" bieden alle dagelijkse voorzieningen en zijn op loopafstand gelegen. Tevens is Sportpark West op loopafstand gelegen met een breed aanbod van sportactiviteiten.

Begane grond
De entree biedt toegang tot de fraai afgewerkte toiletruimte, de meterkast en de ruime woonkamer. De woonkamer en de keuken hebben een open verbinding, de keuken is in 2013 geplaatst en is o.a. voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De aanbouw van de woning is voorzien van een grote kunststof schuifpui met loopdeur, waardoor een lichte eethoek ontstaat. De gehele begane grond is in 2021 voorzien van een nieuwe laminaat vloer. Aan de aanbouw is een luxe overkapping geplaatst welke voorzien is van rolluiken en inbouwverlichting. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een tweede overkapping en een stenen berging. In de berging bevindt zich een loopdeur naar de achtergelegen straat, die de berging uitermate praktisch maakt.

1e verdieping
Vanaf de overloop zijn twee ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. De slaapkamer die aan de voorzijde van de woning gelegen is, is voorzien van een ruime inbouwkast. Zowel de trap, de overloop als de beide slaapkamers zijn in 2021 voorzien van nieuwe vloerbedekking. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en badkamermeubel.

2e verdieping
De 2e verdieping is middels een vaste trap te bereiken. Hier zijn de derde slaapkamer en een bergzolder gelegen. Op de bergzolder bevindt zich de witgoedaansluiting en hier is tevens de cv-ketel geplaatst (Bosch 30 HRC, gehuurd). De bergzolder zou middels enkele aanpassingen als vierde slaapkamer gebruikt kunnen worden.

Bijzonderheden
- De woning is nagenoeg geheel voorzien van rolluiken (elektrisch bedienbaar en middels een app). - De kozijnen zijn gedeeltelijk van kunststof met dubbele beglazing en gedeeltelijk van hardhout met enkel glas. - De woning is voorzien van twee luxe overkappingen. - De woning heeft een mooi vrij uitzicht aan de voorzijde. - Kindvriendelijke buurt met veel voorzieningen in de directe nabijheid. - Energielabel: B - Cv-ketel Bosch 30 HRC, gehuurd - Aanvaarding in overleg De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's