€ 199.000,- k.k.

Fossielenerf 554

6413 MK Heerlen

Bouwjaar: 1983
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Geschakeld twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 94 m2
Inhoud: 325 m3
Perceel: 157 m2

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 3
Aantal garages: 1

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

Geschakelde half vrijstaande eengezinswoning met garage, drie slaapkamers, woonkamer met open keuken en een vaste trap naar de zolder. De recent aangelegde achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De woning is zeer goed onderhouden en voorzien van 12 zonnepanelen.

Begane grond
De entree met meterkast is voorzien van een plavuizen vloer en geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. Aan de woonkamer is een trapkast en portaal gelegen met toegang tot het toilet. De moderne keuken is in 2017 vervangen en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, koelkast, afzuigkap, gaskookplaat en vaatwasser. Via de tuin is de ruime garage te bereiken.

1e verdieping
Via de overloop zijn de drie slaapkamers te bereiken. Op de overloop is tevens een airco unit geplaatst.

2e verdieping
De zolder is te bereiken middels een vaste trap. Op de zolder is een hobbyruimte gelegen. Hier bevinden zich tevens de cv-ketel (huur), de mechanische ventilatie unit (huur) en de zonneboiler (80L).

Bijzonderheden
- Beschikbaar per maart/april 2022 - Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing - 12 zonnepanelen en 2 zonnecollectoren t.b.v. de zonneboiler - Energielabel A - Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken - De cv-ketel en de mechanische ventilatie zijn gehuurd, welke dienen te worden overgenomen De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's