Ons aanbod

Print gegevens Marshallsingel 63
Brochure
€ 149.000,- k.k.

Marshallsingel 63

6414 GL Heerlen

Bouwjaar: 1962
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 150 m2
Inhoud: 425 m3
Perceel: 156 m2
Energielabel: C

Indeling

Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal verdiepingen: 3

Omschrijving

In de wijk Vrieheide bieden wij u deze ruime tussenwoning aan welke volop mogelijkheden biedt. De woning is zowel aan de voor- als aan de achterzijde omringd door groen. Vanuit de woning is de Brunssummerheide gemakkelijk te voet bereikbaar en het winkelcentrum van Heerlerheide is op loop- fietsafstand gelegen.

Begane grond
Entree hal met meterkast en trap naar de 1e verdieping, tevens bevindt zich op de begane grond een grote multifunctionele ruimte. Deze ruimte is voorzien van een keukenblok en een grote schuifpui over de gehele breedte. Verder is vanuit deze ruimte een toiletruimte met douche te bereiken.

1e verdieping
Op de eerste verdieping zijn de wanden van de originele hal verwijderd en zodoende is er een ‘open’ 1e verdieping gecreëerd. De eerste verdieping biedt hierdoor volop mogelijkheden en kan naar eigen wens worden ingericht. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een dakterras met mooi uitzicht op de tuin.

2e verdieping
Middels de overloop zijn twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. De overloop is voorzien van een inbouwkast alwaar zich de cv-ketel bevindt. De grote slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het balkon. De grote slaapkamer biedt de mogelijkheid te worden opgesplitst in twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douchecabine, badkamermeubel en toilet. Tevens bevindt zich op de badkamer de witgoedaansluiting.

Bijzonderheden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving