Ons aanbod

Print gegevens Jupiterstraat 11
Brochure
€ 185.000,- k.k.

Jupiterstraat 11

6161 XC Geleen

Bouwjaar: 1948
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 127.45 m2
Inhoud: 360 m3
Perceel: 580 m2

Indeling

Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 3

Omschrijving

Twee onder een kap woning met royale voor- en achtertuin. De woning biedt volop mogelijkheden en is geheel naar eigen smaak te moderniseren. Gelegen aan een rustige straat nabij het centrum van Geleen. De lange oprit biedt de mogelijkheid voor het stallen van meerdere auto’s.

Begane grond
Hal met onder andere meterkast, berging en toiletruimte. Keuken met kookeiland (ca. 22m²) en open verbinding naar de aangebouwde woonkamer (ca. 22m²). De woonkamer is voorzien van een tegelvloer en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Tevens op de begane grond gelegen zijn de badkamer (ca. 9 m²) voorzien van ligbad, dubbele wastafel, wc en aansluiting voor een nog te realiseren douche, een hobbyruimte/slaapkamer (ca. 22m²) met openslaande deuren naar de achtertuin en berging (ca. 7m²).

1e verdieping
Op de eerste verdieping zijn de overloop en drie slaapkamers gelegen, slaapkamer 1 (ca. 16m²), slaapkamer 2 (ca. 12m²) en slaapkamer 3 (ca. 7m²).

Overige verdiepingen
Souterrain: Provisiekelder (ca. 9m²) met een hoogte van ca. 2,06 meter. Hier is tevens de cv-ketel geplaatst (Remeha Avanta CR).

Bijzonderheden
Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving