Ons aanbod

Print gegevens Kloosterbosstraat 9
Brochure
€ 127.490,- k.k.

Kloosterbosstraat 9

6463 EP Kerkrade

Bouwjaar: 2005
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken

Soort huis: Woonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
Woonoppervlakte: 120 m2
Inhoud: 370 m3
Perceel: 176 m2

Indeling

Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 3

Onderhoud

Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Omschrijving

Deze woning wordt aangeboden met Duokoop! Daardoor is de vraagprijs van dit huis lager, en profiteer je van lagere totale netto maandlasten. Ook is het met Duokoop mogelijk om dit huis met NHG te financieren. Met Duokoop koop je de woning zonder grond. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding van circa € 214. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Later kun je op elk moment de grond alsnog kopen. Wil je dat meteen doen? Dan is de vraagprijs € 209.000 k.k. Deze keurig verzorgde hoekwoning, bouwjaar 2005, is gelegen in een rustige woonomgeving nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. Tevens zijn diverse uitvalswegen goed bereikbaar. Het object is volledig geïsoleerd en beschikt over hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Tevens is de woning nagenoeg geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch). Ook zijn er diverse designradiatoren aanwezig. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer en de tweede verdieping beschikt over een tegelvloer. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard! Deze woning wordt u aangeboden in collegiale verkoop met Ralf Trafas Makelaardij.

Begane grond
Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin; ruime entree/hal (ca. 5m²) met o.a. bergkast, meterkast (moderne) en toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 25m²) v.v. trappenkast; semi-open keuken (ca. 3,52m x 2,47m) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en diepvriesje. Vanuit de woonkamer komt men in de onderhoudsvriendelijke tuin met o.a. overdekt terras, berging/stalling (ca. 5,60m x 2,16m) en zij-ingang. Middels een schuifpoort kan men de auto eventueel op eigen terrein stallen.

1e verdieping
Overloop; slaapkamer 1 (ca. 5,02m x 2,95m), slaapkamer 2 (ca. 3,37m x 2,96/2,45m), slaapkamer 3 (ca. 3,02m x 2,12m); ruime badkamer (ca. 2,61m x 2,20m) met een inloopdouche (v.v. vernieuwde douchewand), vaste wastafel in badmeubel, toilet en daglichttoetreding.

2e verdieping
Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping (ca. 26m², nokhoogte: 3,03m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, bouwjaar: 2005) en mechanische-ventilatie-unit; mogelijkheid tot 4e ruime slaapkamer.

Bijzonderheden
Deze keurig verzorgde jonge hoekwoning is gelegen in een rustige woonomgeving nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. Tevens zijn diverse uitvalswegen goed bereikbaar. Het object is volledig geïsoleerd en beschikt over hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Tevens is de woning nagenoeg geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch). Ook zijn er diverse designradiatoren aanwezig. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer en de tweede verdieping beschikt over een tegelvloer. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard! De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing. Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Deze woning wordt u aangeboden in collegiale verkoop met Ralf Trafas Makelaardij. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Foto's


 

Kaart en routebeschrijving