Onroerende zaken
AB-Plaza Vastgoed
Financiële zaken & bankzaken
Deroy Financiële Diensten
Nu direct verzekeren
Nudirectverzekeren
Nuonlinetekoop.nl
Nuonlinetekoop.nl

Recreatie

CaravanverzekeringCaravanverzekering

Uw caravan goed verzekeren? Maak uw keuze.
MotorfietsverzekeringMotorfietsverzekering

Wanneer u een motor heeft, moet hiervoor een verzekering afgesloten worden. Minimaal moet de motor WA verzekerd zijn. Dit is wettelijk verplicht. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Dit betekent dat als u schuld heeft aan een ongeval de verzekering alle kosten betaalt aan de tegenpartij. Er zijn mogelijkheden om de motor aanvullend te verzekeren. De belangrijkste zijn: ‘beperkt casco’ of ‘volledig casco’.
Old timer verzekeringOld timer verzekering

Een oldtimer is een kostbaar bezit en dient altijd verzekerd te worden. Maar wanneer is een auto of motor nu een oldtimer? Er zijn daarvoor geen duidelijke en wettelijke regels. Normaliter krijgt een auto de oldtimer status als deze ouder is dan 25 jaar (motoren/brommers vaak 30 jaar). Een oldtimer is vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. Sinds 1 januari 2012 krijgt een auto de oldtimer-status als deze ouder is dan 30 jaar. Er is hierbij wel een overgangsregeling van toepassing.
PleziervaartuigverzekeringPleziervaartuigverzekering

Varen is leuk en ontspannend. Zeker als het zonnetje schijnt. U wilt veel plezier hebben van uw kostbaar bezit en het dus ook goed verzekeren. Voor elk type pleziervaartuig is er een verzekering. Het maakt niet uit of het gaat om een luxe jacht, sloep of een zeilboot. Voor een pleziervaartuig zijn er drie type dekkingen:
•Wettelijke aansprakelijkheid
•Beperkt Casco
•Volledig Casco